Het grote Pasta kookboek
Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W. (2010)
In verzameling
#670
7*
Koken
Gebonden met foamomslag 9789023013006
Nederland  Nederlands
Flaptekst: Pasta wordt veelal gezien als het ultieme symbool van de Italiaanse keuken; inmiddels zijn ook Nederlanders en Belgen verzot op bijvoorbeeld spaghetti bolognese en lasagne. Maar er is nog zo veel meer mogelijk met pasta! Elke Italiaanse regio kent zijn eigen specifieke pastasauzen, waardoor er op reis door Italië een heel scala van overheerlijke pastarecepten te ontdekken valt. Elke soort saus vraagt bovendien om een aparte pastavorm: bucatini, linguine, fettuccini, penne, occhi di lupo, farfalle …

In Het grote Pasta kookboek vind je meer dan 700 pastarecepten – traditionele Italiaanse streekgerechten met pasta worden aangevuld met recepten voor moderne gerechten die snel op tafel staan. Dus niet alleen klassiekers als spaghetti carbonara en bucatini all’amatriciana, maar ook verrassende variaties als bucatini al pesto di mandorle e fiori di zucca (bucatini met pesto van amandelen en courgettebloemen) en spaghetti alla vodka (spaghetti met room, spek en wodka).Recensie: Dit is een mooi kookboek, zowel van binnen als van buiten. De recepten zijn zeer eenvoudig te bereiden door de mooi foto's en tekeningen. Dat maakt het echt een kookboek van deze tijd. Dit sfeervol en gezellige kookboek zul je veel gebruiken.

Een recept uit dit boek staat op www.Tannetje.nl

Dit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link om naar de pagina te gaan Het grote Pasta kookboek
Medewerkers
Vertaler Saskia Balmaekers; Diane Kuster
Ontwerper/Vormgever Luisa Montalto
Fotografie Pietro Vertamy; Marco Agirò
Styling Marius Brouwer
Product Gegevens
NUR code 440
Aantal pagina's 448
Hoogte x Breedte 245 x 175  mm
Originele titel 1000 ricette di pasta
Originele uitgever Newton Compton editori
Origineel land Italië
Originele taal Italiaans
Origineel publicatiejaar 2001
Persoonlijke Gegevens
Gelezen? Ja (12-10-2010)
Locatie Rij 1 vak 2
Winkelprijs bij verschijnen € 19.90
Conclusie
Dit kookboek is een AANRADER voor iedereen, dus ook voor beginners, die weinig tijd hebben om te koken en toch lekker willen eten.