Hemelse soepen - Meer dan 100 gezonde feel good recepten
Nicole Pisani; Kate Adams
Good Cook B.V. (2015)
In verzameling
#898
0*
Eten en drinken algemeen
Hardcover 9789090289106
Nederland  Nederlands
Achtertekst: Deze soepen hebben stuk voor stuk iets hemels. Ze geven troost op een regenachtige dag, maken je gulzig omdat ze zo lekker zijn of geven je een goed gevoel over wat je die dag hebt gegeten. Er zijn helende soepen en nieuwjaarssoepen, koude soepen voor warme zomerdagen en warne soepen voor koude winteravonden. Er zijn soepen die je lijf reinigen en soepen die je ziel kalmeren; met sommige ga je op reis naar verre landen terwijl andere je thuis brengen.Recensie: Je hebt een kommetje soep en je hebt een bord soep met de wauwfactor! Over de laatste categorie gaat dit fantastische boek van onder andere de voormalige chef-kok van Yotam Ottolenghi's Nopi. Soep is niet alleen troostrijk, hartverwarmend en goed als opkikker; soep is supergezond comfort food.

De meer dan 100 gezonde feel good soepen zijn handig ingedeeld: wil je snel aan tafel, kies dan voor soep die je in een handomdraai kunt maken. Laat je verleiden door wereldse soepen, troostrijke soepen, soep met een reinigende werking, goed vullende maaltijdsoepen, magische feestelijke soepen en zomerse gekoelde soepen.

Verras je tafelgenoten met een Italiaanse bruiloftssoep, dien eens zoetzure auberginesoep met wilde rijst op. Serveer een kokos-garnalensoep, maak seizoensgebonden varianten op de overbekende Japanse misosoep en les je dorst op een zomerse dag met een gazpacho van watermeloen. Hemelse soepen geeft bovendien goede basisinformatie over bouillon maken, de voorraadkast en onmisbaar keukengerei.

In dit boek staan supergezonde soepen voor elke gelegenheid. Het doel van Kate en Nicole is mensen een beetje gezonder te laten worden door middel van het voedsel dat ze koken en eten. Het boek is de begeleider van de gezonde levensstijl. De soepgerechten zijn zeer divers en goed te bereiden. Het is een sfeervol en gezellig boek met soeprecepten voor het hele haar.

Een recept uit dit boek staat op www.Tannetje.nl

Dit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link voor meer informatie. Hemelse soepenMedewerkers
Vertaler Suzanne Stougie
Product Gegevens
NUR code 440
Omslag Prijs € 24.95
Aantal pagina's 238
Hoogte x Breedte 252 x 196  mm
Originele titel Magic Soup
Originele uitgever Orion Publishing Group
Origineel land Groot Brittannië
Originele taal Engels
Origineel publicatiejaar 2015
Persoonlijke Gegevens
Gelezen? Ja
Locatie Rij 3 vak 2
Winkelprijs bij verschijnen € 24.95
Conclusie
Dit aantrekkelijke soepboek is EEN AANRADER.

Stories
Titel Auteur Startpagina Aantal pagina's
Inleiding 6
Soepbenodigdheden 10
Bouillon 14
Sneel soepen 18
Knollen & wortels 44
Reinigend 66
Oudewijvenpraat 94
De wereld rond 116
Troost 144
Feest 170
Koud 206
Erbij 222
Favoriete kookboeken & dagboeken 230
Levranciers 231
Register 232
Over Kate & Nicole 238
Dankwoord 239