Too good to share - 130 slimme eenpersoonsgerechten
Sam Stern
Good Cook B.V. (2015)
In verzameling
#902
0*
Eten en drinken algemeen
Hardcover 9789461431301
Nederland  Nederlands
Achterkaft: Koken voor jezelf is leuk! Je kunt eindeloos experimenteren en eventuele mislukkingen hoef je met niemand te delen. Maar hoe pak je dat aan en zorg je ervoor dat je slim inkoopt? Elke dag weer gevarieerd eten zonder dat je een halve zak spinazie of de gegaarde kip van vier dagen geleden uit de koelkast vist en in de kliko gooit. Sam Stern geeft in Too good to share antwoord.

Gebruik 1 aubergine voor 2 gerechten: maak een pasta met aubergine, tomaten en basilicum en eet de volgende dag een Japanse aubergine-miso salade. Koop gerust voor jezelf dat pak mosselen: op dag 1 eet bereidt je de mosselen traditioneel en op dag 2 maak je van de overgebleven, reeds gegaarde mosselen, een prachtige pastasaus.

Sam Stern gaat in Too good to share uitgebreid in op de slimme voorraadkast om zoveel mogelijk te kunnen variëren met een versproduct in de hoofdrol, en geeft bovendien goede bewaaradviezen. Met Too good to share is de keuken van het eenpersoonshuishouden niet alleen creatief en divers, maar is bovendien financieel gezond voor de portemonnee en gaat last but not least verspilling van voedsel tegen.Recensie: Dit is een slim kookboek voor jonge mensen. Die kunnen leren creatief om te gaan met de bereiding van voedsel. De auteur geeft originele ideeën om restjes te verwerken. De recepten zijn zeer gevarieerd en de eenpansgerechten zijn makkelijk te bereiden. Hij maakt koken voor één persoon leuk. De vormgeving maakt het tot een aantrekkelijk kookboek voor deze tijd.Een recept uit dit boek staat op www.Tannetje.nl

Dit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link voor meer informatie. Too good to shareMedewerkers
(Eind)redactie Nicoline Meutstege; Suzanne Stougie
Vertaler Roselle de Jong
Product Gegevens
NUR code 440
Omslag Prijs € 22.50
Aantal pagina's 192
Hoogte x Breedte 285 x 205  mm
Originele titel Too good to share
Originele uitgever Quadrille Publishing
Origineel land Groot Brittannië
Originele taal Engels
Origineel publicatiejaar 2015
Persoonlijke Gegevens
Gelezen? Ja
Winkelprijs bij verschijnen € 22.50
Conclusie
Dit kookboek is EEN AANRADER.

Stories
Titel Auteur Startpagina Aantal pagina's
Inleiding 6
Kip 12
Eend 40
Rund 54
Varken 82
Lam 106
Vis 128
Groenten 146
Zoete lekkernijen 172
Register 186
Dankwoord 192