De Nicolaas Klei Wijnagenda 2009
Nicolaas Klei
Uitgeverij Podium (2008)
In verzameling
#525
3*
Wijnen
Agenda 9789057590689
Nederland  Nederlands
Wijn ontspant, zelfs als je er alleen maar over leest. Met De Nicolaas Klei Wijnagenda bied je de hectiek van het dagelijks leven gemakkelijk het hoofd. De agenda zit boordevol wijnweetjes, leuke tips en adressen. Wijnschrijver Klei legt in de zuinige maand januari uit hoe het zit met al die prijsverschillen tussen de diverse flessen, in september memoreert hij zijn avonturen tijdens de druivenpluk en in december vertelt hij hoe u die betweterige champagnekenner op zijn nummer kunt zetten.
Behalve informatief en geestig is deze thematische wijnagenda-op-zakformaat praktisch en overzichtelijk: de vrolijk gekleurde pagina’s bieden genoeg ruimte voor afspraken en aantekeningen, met een calendarium van een week over twee pagina’s.
Ontwerpbureau Werkplaats Amsterdam zorgde voor een opvallend mooie vormgeving, en vond, in samenwerking met onder andere de afdeling Bijzondere Collecties van de Universiteitsbibliotheek van Amsterdam, originele wijnillustraties.

Kortom: De Nicolaas Klei Wijnagenda is zo prachtig, informatief en handig dat zelfs de geheelonthouder ’m direct zal willen bemachtigen. Voor zichzelf, en om aan anderen cadeau te doen.

De Nicolaas Klei Wijnagenda werd ontwikkeld door Werkplaats Amsterdam en geschreven door Nicolaas Klei. Werkplaats Amsterdam is het grafisch ontwerpbureau van Pieter Boddaert en Yolanda Huntelaar. Zij verzorgen onder meer boeken, typografie en illustraties. Nicolaas Klei publiceerde sinds1994 diverse boeken over wijn. Naast zeven edities van de Supermarktwijngids schreef hij onder meer Over de tong, Onder de kurk, Achter het etiket, De lekkerste fles en Tot op de bodem.

Dit boek is online te koop bij een online boekhandel. Klik op de link om naar de pagina te gaan.De Nicolaas Klei Wijnagenda 2009


Product Gegevens
Hoogte x Breedte 160 x 100  mm
Persoonlijke Gegevens
Gelezen? Ja (11-12-2008)
Winkelprijs bij verschijnen € 14.95