Kookschool: De Italiaanse Keuken - 80 Recepten Stap Voor Stap
Laura Zavan
Inmerc (2009)
In verzameling
#584
7*
Koken
Paperback met flappen 9789066116382
Nederland  Nederlands
Flaptekst: De Italiaanse keuken is en blijft favoriet bij Tutti Holanda. Kleuters kunnen heerlijk knoeien met ‘pasgetti’ en het lievelingskostje van studenten is nog altijd macaroni met ham en kaas. Ben jij toe aan de volgende stap - mooie ingrediënten en echt authentieke smaken - , maar houd je het nog steeds graag simpel? Dan is er nu Kookschool – De Italiaanse keuken!

Na het grote succes van De klassiekers, De desserts en De oosterse keuken, is dit keer de beurt aan de Italiaanse keuken. Volgens beproefd recept. Want duidelijkheid en stap-voor-stap begeleiding zijn opnieuw de sleutelwoorden in dit fantastische nieuwe basiskookboek uit de Kookschool-reeks. Met lekker veel foto’s die je samen met de heldere beschrijvingen probleemloos door de recepten loodsen. Op naar antipasta-gerechtjes, waanzinnige soepen, smeuïge pasta’s, het zoetste gebak en nog veel meer!

Neem die net-even-andere lasagne. Waar andere kookboeken een recept in een halve pagina uit de doeken doen, gebruiken Laura Zavan en fotograaf Pierre Javelle maar liefst vier pagina’s en tien (!) foto’s. Want natuurlijk kom je er niet met alleen een plaatje van het eindresultaat. Zeker als beginner wil je ook zien hoe de asperges in plakjes worden gesneden, de lasagnevellen gekookt en de gratineerschaal gevuld. Pas op pagina 4 straalt de lasagne asperges-doperwten je tegemoet, mét garneer- en variatietips. Dat is puur genieten zonder stress. En willen we dat niet allemaal?Recensie: Dit is een uitstekend kookboek voor beginners. De stap-voor-stapgerechten zijn prachtig in beeld gebracht.

Een recept uit dit boek staat op www.Tannetje.nl

Dit boek is online te koop bij een online boekhandel. Klik op de link om naar de pagina te gaan. Kookschool / De Italiaanse keukenMedewerkers
(Eind)redactie Asterisk*, Amsterdam
Vertaler Jacques Meerman
Fotografie Pierre Javelle
Product Gegevens
NUR code 440
Aantal pagina's 224
Hoogte x Breedte 245 x 190  mm
Originele titel Mon Course de Cuisine: Les basiques Italiens
Originele uitgever Marabout, Paris
Origineel land Frankrijk
Originele taal Frans
Origineel publicatiejaar 2008
Persoonlijke Gegevens
Gelezen? Ja (24-11-2009)
Locatie Rij 1 vak 2
Winkelprijs bij verschijnen € 24.95
Conclusie
Dit kookboek is een AANRADER.

Stories
Titel Auteur Startpagina Aantal pagina's
1. Antipasti
2. Groente
3. Pasta & Co.
4. Vis
5. Vlees
6. Nagerechten
Bijlagen