Vegetarisch koken in 30 minuten
Miki Duerinck; Kristin Leybaert
Standaard (2009)
In verzameling
#586
6*
Koken
Paperback 9789002232756
België  Nederlands
Flaptekst: In 2006 publiceerden Miki Duerinck en Kristin Leybaert het succesvolle kookboek Vegetarisch genieten. Daarmee bewezen ze dat de vegetarische keuken helemaal niet saai of duur hoeft te zijn. Een grote groep van mensen wil zeker af en toe een vegetarisch gerecht op het menu zetten, alleen ontbreekt het hen vaak aan inspiratie, originele ideeën en… tijd. Vaak wordt namelijk gedacht dat vegetarisch koken bijzonder veel tijd in beslag neemt.

Met Koken in 30 minuten – Vegetarisch verwijzen de auteurs deze opvatting voorgoed naar het rijk der fabelen. En wie denkt dat deze snelle vegetarische gerechten niet lekker zijn, heeft het ook helemaal mis. Wat denk je van een pastasalade met gebakken parmezaanschilfers, een stoofpotje van bospaddenstoelen, bladerdeegtaartjes met geitenkaas of kokoscrème met gekaramelliseerde pistachenootjes? Alle gerechten in dit praktische en handige kookboek staan in maximaal een halfuur op tafel.

De mooie foto’s in Koken in 30 minuten – Vegetarisch zorgen voor een extra stimulans om de proef op de som te nemen. Waar wacht je nog op?Dit is een bijzonder aardig boekje voor vegetariërs die weinig tijd hebben om uitgebreid te kokkerellen en die toch lekker willen eten.

Een recept uit dit boek staat op www.Tannetje.nl

Dit boek is online te koop bij een online boekhandel. Klik op de link om naar de pagina te gaan. Vegetarisch koken in 30 minutenMedewerkers
Ontwerper/Vormgever Aksent / Dominic Van Heupen
Fotografie Frank Croes
Foodstyling Hilde Oeyen
Product Gegevens
NUR code 440
Aantal pagina's 160
Hoogte x Breedte 175 x 160  mm
Persoonlijke Gegevens
Gelezen? Ja (24-11-2009)
Locatie Rij 2 vak 1
Winkelprijs bij verschijnen € 9.95
Conclusie
Dit is een aardig boekje.

Stories
Titel Auteur Startpagina Aantal pagina's
Voorwoord 5
Vluggertje vooraf 6
Soep 26
Zonnige etentjes 40
Exotische avonturen 72
Vlotte gerechten voor herfst en winter 100
Brood en spelen 118
Zoet met een vreemd accentje 124
Register 154