Budgetkoken - Lekker gezond & goedkoop koken
Marleen van Gaver
Standaard (2009)
In verzameling
#588
5*
Koken
Paperback 9789002235191
België  Nederlands
Flaptekst: Het afgelopen jaar is het leven flink duurder geworden. Als je regelmatig inkopen doet, heb je hoogstwaarschijnlijk de kassabon van de supermarkt al meermaals nauwkeurig bestudeerd omdat je dacht dat er iets te veel werd aangerekend. Maar meestal klopte de rekening en waren de producten gewoon duurder geworden. Uit onderzoek van de VLAM blijkt dat de Belgen de afgelopen maanden meer frieten hebben gegeten als gevolg van de financiële crisis. Maar je kunt toch niet elke dag frietjes eten? Het is een fabeltje dat lekker, gevarieerd en gezond eten per definitie duur is. Wie verstandig inkopen doet en een dosis creativiteit aan de dag legt, kan een heerlijke én goedkope maaltijd op tafel toveren. Dat bewijzen de recepten in Budgetkoken onder de 2,5 euro ten volle. Met dit boek op de keukentafel kun je elke dag voor minder dan 10 euro een smakelijke hoofdmaaltijd voor vier personen bereiden.

Bij het berekenen van de prijs per recept werd in de eerste plaats gekozen uit het aanbod van huismerken. De prijzen voor groenten, fruit, verse vleeswaren, vis en zuivel zijn gemiddelde prijzen. En omdat men verwacht dat de prijzen eerder zullen dalen dan stijgen, kun je ervan op aan dat je met een bankje van 10 euro toekomt.Recensie: Aardig kookboekje voor beginners, studenten en voor wie weinig tijd heeft om uitgebreid te koken en die toch een gezonde maaltijd op tafel wil zetten.

Een recept uit dit boek staat op www.Tannetje.nl

Dit boek is online te koop bij een online boekhandel. Klik op de link om naar de pagina te gaan. Budgetkoken onder de 2,5 euroMedewerkers
Ontwerper/Vormgever Freeze
Fotografie iStock
Product Gegevens
NUR code 440
Aantal pagina's 160
Hoogte x Breedte 180 x 160  mm
Persoonlijke Gegevens
Gelezen? Ja (26-11-2009)
Winkelprijs bij verschijnen € 9.95
Conclusie
Dit is een leuk kookboekje.

Stories
Titel Auteur Startpagina Aantal pagina's
Inleiding 4
Lunchgerechten 11
Soepen 23
Salades 33
Quiches en Pizza's 47
Lekker Belgisch 59
Gevuld 73
In de oven 87
In 1 pan 99
Rijst 115
Pasta 131
Register 158