Dagelijkse kost
Jeroen Meus
Van Halewyck (2011)
In verzameling
#703
0*
Koken
Gebonden 9789461310422
België  Nederlands
Flaptekst: Koken is een plezier. Met respect voor de seizoenen en zonder zotte kosten te maken kan iedereen - van beginneling tot amateurkok - elke dag een smakelijk gerecht op tafel zetten. Jeroens Dagelijkse kost inspireert elke dag honderdduizenden Vlaamse televisiekijkers om lekker te eten, zonder poespas. De chef heeft voor elk wat wils: van een snelle pastaschotel, over een culinaire verrassing, tot een Vlaamse klassieker of een snack.
Koken is geen competitie. Koken is authentiek en het zit de Vlaming ingebakken. Jeroen weet ook dat niet iedereen altijd de tijd heeft om kant-en-klare producten links te laten liggen. Maar toch is het zijn missie om te bewijzen dat een zelfbereide maaltijd net dat ietsje meer heeft. Koken geeft voldoening, en koken is sociaal. Je doet het samen, of je krijgt op zijn minst respect en complimentjes van je tafelgenoten. Wat je zelf hebt klaargemaakt, smaakt bovendien dubbel zo lekker, zeker als iemand je duidelijk vertelt hoe het moet.
Het eerste boek bundelt een mooie mix van gerechten voor Jan en alleman. Makkelijk bereid, eenvoudig geserveerd, maar bovenal eerlijk en smaakvol. Dagelijkse kost zorgt voor culinaire inspiratie van feestdag tot blauwe maandag.Recensie: Dit is een kookboek met een rijke variatie aan recepten die goed te bereiden zijn. De recepten zijn voor ieder wat wils: snel, klassiekers, snacks. Dit is een vrolijk en gezellig kookboek van een Vlaamse TV-kok met een moderne en frisse uitstraling. Het is zeer de moeite waar, echt een kookboek van deze tijd.

Een recept uit dit boek staat op www.Tannetje.nl

Dit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link om naar de pagina te gaan Dagelijkse kost
Medewerkers
(Eind)redactie Bart Sap
Ontwerper/Vormgever Filip Coopman
Fotografie Verne
Product Gegevens
NUR code 441
Aantal pagina's 192
Hoogte x Breedte 255 x 197  mm
Persoonlijke Gegevens
Gelezen? Ja (31-7-2011)
Conclusie
Dit kookboek is een AANRADER.

Stories
Titel Auteur Startpagina Aantal pagina's
Basisrecepten
Soep
Salade
Vis
Vegetarisch
Pasta
Vlees
Gewoon speciaal
Zoet